Verzendbeleid

Belangrijk: de bestellingen worden vanuit een Europese warenhuis verstuurd. Hierdoor kunnen wij een snelle verzending garanderen zonder bijkomende BTW, douane- en invoerkosten.

Elke bestelling die je voor 17:00 uur plaatst op een werkdag, leveren we binnen 1 of 2 werkdagen (afhankelijk van je locatie) al bij jou thuis of op je werk door PostNL/DPD/DHL/Mondial Relay. Bestel je voor een bedrag van boven de €35? Dan verzenden wij de bestelling gratis. Op feestdagen worden er geen pakketten geleverd door de koeriers. Het pakket zal de eerstvolgende werkdag worden afgeleverd. Alle prijzen die getoond worden op onze website zijn inclusief BTW.

Verzendkosten:

Nederland: €5,95

België: €7,95

Canada: €9,95

Duitsland: €8,95

Frankrijk: €8,95

Italië: €9,95

Kroatië: €10,95

Spanje: €8,95

Portugal: €9,95

Polen: €9,95

Luxemburg: €8,95

Oostenrijk: €9,95

Zwitserland: €9,95

Zweden: €8,95

Noorwegen: €10,95

Verenigd koninkrijk: €9,95

Verenigde Staten: €14,95

Vertraagde levering
We beloven de bestelling op tijd te leveren, daar kun je op vertrouwen. In 98% van de gevallen kan PostNL/DPD/DHL/Mondial Relay deze beloftes waarmaken. Mocht je pakket door omstandigheden vertraagd zijn, dan doen wij er alles aan om je pakket alsnog zo snel mogelijk te leveren.

Niet thuis?
Ben je niet thuis op het moment van afleveren? Dan kan het pakket bij de buren worden afgeleverd of PostNL/DPD/DHL/Mondial Relay probeert het pakket de eerstvolgende werkdag nog een keer af te leveren. Na twee mislukte pogingen zal het pakket op het dichtstbijzijnde PostNL/DPD/DHL/Mondial Relay punt geleverd worden, waar je het pakket vervolgens kunt afhalen. PostNL/DPD/DHL/Mondial Relay meldt dit d.m.v. een briefje in de brievenbus. Ook in de online trackinggegevens is terug te vinden waar het pakket wordt afgeleverd.

Bezorgproces

Wanneer je op werkdagen voor 17:00 uur besteld, dan word je bestelling op dezelfde dag verzonden. Wij zorgen ervoor dat je de levering nauwkeurig in de gaten kunt houden. Dat doen wij door je constant op de hoogte te houden:

  1. Direct na bestelling (Orderbevestiging)
    Direct na het plaatsen van je bestelling ontvang je van ons een e-mail met daarin de orderbevestiging.
  2. Verzendbevestiging (Track&Trace gegevens)
    Wanneer wij jouw order hebben verwerkt en verzonden, ontvang je weer een e-mail met de tracking gegevens van jouw zending.
LAND LEVERTIJD
Nederland
1 - 2 werkdagen
Belgie
2 - 3 werkdagen
Canada
2 - 4 werkdagen
Duitsland
2 - 3 werkdagen
Frankrijk
2 - 4 werkdagen
Italië
2 - 4 werkdagen
Kroatië
2 - 4 werkdagen
Luxemburg
2 - 4 werkdagen
Oostenrijk
2 - 4 werkdagen
Polen
2 - 4 werkdagen
Zwitserland
2 - 4 werkdagen
Zweden
2 - 4 werkdagen
Spanje
2 - 4 werkdagen
Verenigde koninkrijk
2 - 4 werkdagen
Portugal
2 - 4 werkdagen
Noorwegen
2 - 4 werkdagen
Verenigde Staten
3 - 5 werkdagen