Over ons

Welkom bij Minodeals

Bij Minodeals geloven we dat haar meer is dan alleen een kapsel, het is een persoonlijke uiting en een statement. Onze reis begon met een diepgaande passie voor wetenschap en een grondig begrip van wat je haar nodig heeft om te stralen. Wij zijn een team van haarexperts die hun krachten hebben gebundeld om de meest innovatieve en klinisch bewezen oplossingen te vinden voor jouw haar. Ons doel is om jou te helpen schitteren, en dat begint met het bevorderen van gezonder, sterker en voller haar. Wij zijn meer dan alleen een merk; we zijn jouw metgezel in jouw reis naar een weelderige haardos. Samen werken we aan een toekomst met dikker, voller en fenomenaal haar, want jouw haar is onze expertise!

Waarom jij voor Minodeals moet kiezen.

  • Zorgeloze Europese Verzending 🇪🇺

    Onze producten worden verzonden vanuit Europa, wat betekent dat je geen extra kosten aan douaneheffingen of onverwachte importkosten hoeft te betalen. We bieden een soepele en probleemloze levering, rechtstreeks vanuit onze Europese locaties naar jouw deur.

  • Klinisch Bewezen Effectiviteit 🧬

    Al onze producten zijn gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek en klinisch bewezen formules. Wij geloven in transparantie en bieden jou bewijs van de effectiviteit van onze producten, zodat je met vertrouwen kunt kiezen voor haargroeioplossingen die echt werken.

  • Uitstekende Klantenervaring 💌

    Bij Minodeals stellen we de klant centraal en streven we ernaar om je de best mogelijke ervaring te bieden. Onze toegewijde klantenservice staat altijd voor je klaar, of je nu vragen hebt over onze producten of hulp nodig hebt bij het kiezen van de juiste oplossing voor jouw haargroei. We geloven in tevreden klanten en doen er alles aan om ervoor te zorgen dat je een positieve en ondersteunende ervaring hebt bij het winkelen bij ons.

Topklasse Amerikaanse producten, nu op weg naar jouw voordeur in Europa.

Bij Minodeals zijn we gepassioneerd over het brengen van originele, klinisch bewezen producten uit Amerika naar Europa. Onze missie is om hoogwaardige haargroeiproducten toegankelijk te maken voor onze Europese klanten, omdat we geloven dat iedereen recht heeft op de voordelen van deze innovatieve oplossingen.

Gratis verzending wereldwijd

Gratis verzending bij besteding vanaf 35 euro.

120 dagen tevredenheidsgarantie

Niet helemaal tevreden? Onze 120 dagen tevredenheidsgarantie staat voor jou klaar.

Razendsnelle en discrete verzending

Geniet van onze snelle en discrete verzending, voor jouw privacy en gemoedsrust.

Verschillende betaalmogelijkheden

Ontdek een scala aan betalingsmogelijkheden, zodat je op jouw manier kunt afrekenen.